Vacu Active

Vaccu Activе BeautyLine, е иновативен уред в областта на оформяне на тялото, който съчетава движение, вакуум и инфрачервено лъчение, с цел – намаляне обема на корема, паласките, бедрата и краката, за да се отървете от целулита, както и да подобрите атлетичната си форма в най-кратки срокове.

При тренировка с Vaccu Activе BeautyLine под въздействието на вакуум и инфрачервена светлина, се подобрява микроциркулацията на кръвта и лимфния поток в дълбоките слоеве на подкожната тъкан. Това допринася за подобряване на метаболизма и трофизма на тъканите, повишаване клетъчна регенерация, ускоряване на възстановителните процеси в клетките и тъканите.

Вградената колагенова лампа, с помощта на светлинни вълни от определен диапазон, стимулира синтеза на колаген. Нивото му се увеличава с 20%. В същото време, кожата започва да диша по-активно, да консумира кислород и токсините се извеждат активно. Кожата е стегната, изгладена, процесите на регенерация (възстановяване) са започнали. Колагенът осигурява здравина и еластичност на всички тъкани и органи. Арома терапията и Цвето терапията ще Ви помогнат да се отпуснете, да подобрите настроението си, да намалите апетита и да се отървете от депресията!

ИЗРАЗХОДВАНЕ ДО 3000 КАЛОРИИ САМО В ЕДНА СЕСИЯ ОТ 30 МИНУТИ !!!

Една сесия от 30 мин., се равнява на 1 час кардио във фитнеса, като тренировките се провеждат индивидуално, а лицето участва активно в процеса. Пулсът не надвишава здравословните удари в минута, а резултатите се усещат още от първия път! Препоръчителни са поне 10 посещения на Vaccu Activе BeautyLine, при които се наблюдава:

ЗНАЧИТЕЛЕН СПАД ОТ 5 ДО 20 СМ ОТ ОБЕМА НА ТЯЛОТО (ТЕЛЕСНИ МАЗНИНИ В "ПРОБЛЕМНИТЕ ОБЛАСТИ" НА КОРЕМА, ПАЛАСКИТЕ, БЕДРАТА, КРАКАТА)

НАМАЛЯНЕ НА ТЕЛЕСНОТО ТЕГЛо, с ДО 10 КГ

ИЗЧЕЗВАНЕ ИЛИ ЗАГЛАЖДАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА

За по-упорити целулитни образувания и натрупвания на мастни депа в проблемните области, се препоръчва използването на двата апарата Vaccu Activе BeautyLine и Roll Shape за 1 час на ден, поне 2 пъти седмично! Целта на тренировките във вакуум са:

АКТИВИРАНЕ НА МАСТНИТЕ КЛЕТКИ

ПОДОБРЯВАНЕ НА ЛИМФНИЯ ДРЕНАЖ

ПРЕМАХВАНЕ НА НАТРУПВАНИЯТА НА ТОКСИНИ

УСКОРЯВАНЕ НА ГОРЕНЕТО НА КАЛОРИИ

ПРЕМАХВАНЕ НА НАТРУПВАНИЯТА НА ТОКСИНИ

подобряване ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА

ПОДОБРЯВАНЕ ЕЛАСТИЧНОСТТА НА КОЖАТА

НАМАЛЯНЕ ЦЯЛОстНО ОБЕМА НА ТЯЛОТО И ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА

Vaccu Activ BeautyLine е предназначен за тези, които искат сериозно и целенасочено да ускорят процеса на изгаряне на мазнините в проблемните области. Той Ви позволява бързо да преведете фигурата си в желаният и вид, да чувствате кожата си по-млада и тялото си по-атлетично. Подходящ е както за жени, така и за мъже. Vaccu Activ BeautyLine предлага различни процедури, като:

SOFT WALK – ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ХОРА С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО ИЛИ ТЕЗИ, КОИТО ВОДЯТ „ЗАСТОЯЛ“ НАЧИН НА ЖИВОТ. ПРОЦЕДУРАТА Е ЛЕКА И ПРИЯТНА, КАТО РАЗХОДКА В ПАРКА, А ИЗГОРЕНИТЕ КАЛОРИИ СА ОТ 500CAL САМО ЗА 30МИН! ПРОЦЕДУРИТЕ МОГАТ ДА ВАРИРАТ ОТ 15МИН ДО 30МИН.

AEROBIC – ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ХОРА, КОИТО ПОСЕЩАВАТ ФИТНЕСА ИЛИ ВОДЯТ ПО-АКТИВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ. В ТАЗИ ПРОЦЕДУРА СЕ НАБЛЯГА НА УМЕРЕНО НАТОВАРВАНЕ НА КРАКАТА, ВАКУУМЪТ И ИНФРАЧЕРВЕНИТЕ ЛАМПИ УСКОРЯВАТ ПРОЦЕСА НА ГОРЕНЕ НА МАЗНИНИ, А ИЗГОРЕНИТЕ КАЛОРИИ СА ОТ 800CAL САМО ЗА 30МИНИ! ПРОЦЕДУРИТЕ МОГАТ ДА ВАРИРАТ ОТ 15МИН ДО 30МИН.

FAST BURNING – ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ХОРА, КОИТО ТРЕНИРАТ АКТИВНО ИЛИ ИЗПОЛЗВАТ УРЕДА ПО 2 ПЪТИ В СЕДМИЦАТА. ИНФРАЧЕРВЕНИТЕ ЛАМПИ ПОДЪРЖАТ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА, СТИМУЛИРАЙКИ ОТДЕЛЯНЕТО НА ТОКСИНИТЕ (ПОТЕНЕТО) ТОПЕНЕТО И ГОРЕНЕТО НА МАЗНИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА КОРЕМА, ПАЛАСКИТЕ,СЕДАЛИЩЕТО, БЕДРАТА И ЦЕЛУЛИТА ПРИ ЖЕНИТЕ, А ИЗГОРЕНИТЕ КАЛОРИИ СА ОТ 1500 CAL. ВАКУУМЪТ ПОДПОМАГА ДРЕНАЖА НА ЛИМФАТА И КРЪВООБРАЩЕНИЕТО. ПРОЦЕДУРИТЕ МОГАТ ДА ВАРИРАТ ОТ 15МИН ДО 30МИН.

LYMHATIC DRAINAGE – Е ПРОГРАМА ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ДРЕНИРАНЕ НА ЛИМФАТА. ТАЗИ ПРОЦЕДУРА Е МНОГО ПОДХОДЯЩА И ЗА БОРБАТА С ЦЕЛУЛИТА ПРИ ЖЕНИТЕ. ВАКУУМЪТ ПРОМЕНЯ БАРА НА НАЛАГАНЕТО В КАПСУЛАТА ПЕРИОДИЧНО, ПОДПОМАГАЙКИ ЦЕРКУЛАЦИЯТА НА КРЪВТА И ЛИМФАТА. РЕЗУЛТАТА Е ПО-ГЛАДКА И СТЕГНАТА КОЖА СЛЕД САМО 2 ПРОЦЕДУРИ. ТАЗИ ПРОГРАМА СЕ ПРЕПОРЪЧВА С КОМБИНАЦИЯ ОТ ДВАТА АПАРАТА VACCU ACTIV BEAUTYLINE И ROLL SHAPE. ПРОЦЕДУРИТЕ ОТНЕМАТ ОКОЛО 1 ЧАС В КОМБИНАЦИЯ ОТ ДВАТА АПАРАТА. ЗАГУБАТА НА КАЛОРИИ Е ОТ 1500 CAL.

MANUAL – ТАЗИ ПРОГРАМА ПОЗВОЛЯВА НА КЛИЕНТА САМ ДА ИЗБЕРЕ СКОРОСТТА И НАКЛОНА НА ХОДЕНЕ, ТЕМПЕРАТУРАТА В КАПСУЛАТА, КОЯТО МОЖЕ ДА ВАРИРА ОТ 30 ДО 50 ГРАДУСА С, КАКТО И НАЛЯГАНЕТО (ВАКУУМА) В КАПСУЛАТА (ДО 30 БАРА). ТУК ИЗГОРЕНИТЕ КАЛОРИИ МОГАТ ДА ДОСТИГНАТ ДО 3000, САМО ЗА ЕДНО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ 30 МИНУТНА ТРЕНИРОВКА!