Brand Identity

Концепията за идентичността на бранда и дигиталното му представяне, на първо място започва от символа, който ще остане в съзнанието на клиентите и ще остава било то добри или лоши чувства във всеки един в зависимост от преживяването, което са имали в бара.

Символиката на елемента обвързвам с:

-Буквата "С"

-Движението на течноста преливана в чаша

-Световъртежът след напиване

-Движението на грамофонна плоча

-Движението в бара

Комбиниран с шрифт, който е разчупен, неангажиращ, весел, с настроение. Шрифт, който сам по себе си не е строго определящ към определена аудитория, а цели да бъде гостоприемен към всеки.

Целта на концепцията е да се придържаме към стилна визия, която не е конктретно насочена към определена аудитория и продуктите да бъдат използвани навсякъде без притеснения за притежателя им, че ще бъде определен като "някой", а ще възбуди интереса, в този който го види.

ПРИМЕРНИ ВИЗИИ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ЕВЕНТИ

Другата важна част от представянето на бранда е дигиталното му присъствие в социалните мрежи, които са един от най-мощните инструменти за достигането голям трафик от хора, които ще научат за предстоящите събития в бара.

КЛУБНА ВИЗИЯ

URBAN(Art) ВИЗИЯ

ВИЗИЯ НАСОЧЕНА КЪМ ЕВЕНТИ СВЪРЗАНИ С ИЗКУСТВО

ИЗГОТВИЛ:
Валентин Димитров
graphic & web designer

Специализиран в лого и брандинг дизайна, с над 5 години професионален опит в изготвянето на дигиталната комуникация с клиенти на брандове като:

YALTA CLUB, SOMBRERO2, KING START, Младежки Център Бургас, TSP Lab, K.U.P.E., SOLAR SUMMER, SOLAR PLOVDIV...