Roll Shape

НАМАЛЯНЕ НА ТЕГЛОТО

РАЗБИВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА

УКРЕПВАНЕ НА МУСКУЛИТЕ

НАМАЛЯНЕ НА МАСТНИТЕ ДЕПА В КОРЕМНАТА ОБЛАСТ

НАМАЛЯНЕ НА МАСТНИТЕ ДЕПА В „ПАЛАСКИТЕ“

ОБЛЕКЧАВА МУСКУЛНОТО НАТОВАРВАНЕ

ПОДОБРЯВА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО И УСКУРЯВА МЕТАБОЛИЗМА

СНАБДЯВА ТЪКАНИТЕ И ОРГАНИТЕ С КИСЛОРОД

ОФОРМЯ И ПОДЪРЖА ФИГУРАТА

Как работи?

Това е лимфодренажен масаж, чрез който цялата лимфна система се стимулира и извежда токсините от тялото. Кръвта циркулира чрез комплексна система от кръвоносни съдове. Респективно, лимфната система също. Единствената разлика е в това, че кръвта в тялото се изпомпва чрез естествен „мотор“ – сърцето. Лимфната система няма такъв и се стимулира единствено от мускулната активност. Ето защо лимфната циркулация понякога е слаба и затова трябва да се погрижим за нея. Ръчният лимфодренажен масаж изисква добро познание на човешката анатомия и лимфната циркулация. Процедурите с RollShape изискват единствено да се следват инструкциите – чрез директния допир с въртящият се барабан на уреда се масажира тази част от тялото, която желаете.

Защо лимфната циркулация е толкова важна?

Тази система изчиства вашето тяло и му доставя вътрешна хидратация. Това е нейната главна функция – да изчиства и детоксикира тялото, хидратира вътрешната тъкан, укрепва имунната система , докато подсилва вашият метаболизъм. Когато лимфната циркулация е затруднена, тъканите не са хидратирани правилно. Това е свързано със състоянието на кожата, по-бързо образуване на бръчки, торбички под очите и най-големият враг на жените- целулита.

Защо да изберем Roll Shape?

RollShape – уред за ролков масаж, който ви позволява самостоятелно да третирате почти всички зони на тялото, на мястото на класически и антицелулитен масаж. RollShape e предназначен за ефективна борба с целулита и наднорменото тегло. Той е уникална комбинация от ролков масаж и инфрачервено лъчение. Инфрачервените лъчи проникват до дълбочина от 4-6 см, предизвикват значително подобряване на кръвообращението и потока на лимфата, предизвикват тялото да се освободи от токсини, холестерол, тежки метали, киселини и токсични вещества. Благодарение на това, ефектът от тренировката се увеличава няколко пъти! Редовното използване на ролковия масаж ви позволява значително да намалите теглото си, да направите вашата фигура красива и да оформите мускулатурата си. Ефектът може да бъде забелязан след 2-3 тренировки! Ролковият масаж е необходим за трениране на мускулите преди и след спорт, за да облекчи напрежението след активна тренировка или работен ден! Тренировкa с RollShape – също е отлична опция за тези, които са доволни от собствената си фигура, но има малки нюанси, които изискват корекция. С RollShapeможете да завършите тренировката си в нашия център, той ще ви спаси от мускулна болка след тренировка.